Jesu li se Ronaldo i Dybala poljubili prilikom proslave gola?

Juventus pobijedio Parmu

Jesu li se Ronaldo i Dybala poljubili prilikom proslave gola?

A. Čaušević

Juventus je na krilima Cristiana Ronalda sa 2:1 pobijedio Parmu i tako se učvrstio na prvom mjestu Serije A. 

Pobjednički gol za Juvnetus Ronaldo je postigao na asistenciju Paula Dybale, a njihova proslava pogotka izazvala je dosta pažnje.

U snimiku s tribina vidi se kako zvijezde Stare dame u zagrljaju slave gol, da bi se okrenuli jedan prema drugom, a čini se tom prilikom i slučajno poljubili.

S obzirom na popularnost Ronalda i Dybale ovaj vidio je momentalno postao viralan i izazvao je dosta komentara na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Koliko je samo ovaj clanak glup :(
2 0
Mele
Sad ce onaj reci *****iii nego sta, ha haaa...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi