Pokušao glumiti Neuera, pa se obrukao za cijeli život: Ter Stegen primio najsramotniji gol karijere!

Hugo Duro zabio lagano

Pokušao glumiti Neuera, pa se obrukao za cijeli život: Ter Stegen primio najsramotniji gol karijere!

Eldar Ganibegović

U Barceloni se večeras sastaju istoimeni domaćin i Valencia, a već smo vidjeli dva gola uz nestvarnu grešku i poklon Ter Stegena.

Od 21 sat se u okviru 33. kola španske Primere sastaju Barcelone i Valencia i već smo vidjeli dva pogotka. Rezultat je 1:1 nakon pola sata igre.

Barcelona je u vodstvo stigla u 22. minuti. Na asistenciju Raphinhe pogodio je Lopez.

No, samo pet minuta kasnije izjednačenje Šišmiša. Nevjerovatan pogodak, odnosno bolje reći nevjerovatna greška golmana domaće ekipe.

Ter Stegen je pokušao da glumi svog starijeg kolegu iz reprezentacije Njemačke, Manuela Neuera, no nije mu pošlo za nogom.

Pokušao je da predribla igrača Valencije, no nije dobro udario loptu, a Hugo Duro je postigao jedan od najlakših pogodak u karijeri.

Oglasi

Pogledajte i sami šta je uradio Ter Stegen i kakav pogodak je primio. Sigurno najsramotniji u njegovoj karijeri.

Edit: Nekoliko minuta nakon objave ovog članka, Valencija je stigla i do drugog pogotka i to preko Pepelua.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Araujo je napravio penal, a Pepelu je mirno realizovao penal udarcem u desne rašlje i vidjet ćemo sada može li Barcelona adekvatno odgovoriti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiGenije
Svejedno sudije im navlače haos, crveni pa gol iz ofsajda
0 1
Sioux1921
Sad ce opet da im budu sudije krive
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi