Ter Stegen se "svađao" s navijačima Barce zbog Andre Gomesa

Želio da prestanu zviždati

Ter Stegen se "svađao" s navijačima Barce zbog Andre Gomesa

Endin Čaušević

Barcelona je jučer na Nou Campu u derbiju kola savladala Atletico Madrid sa 1:0, a jedini gol na meču postigao je Lionel Messi.

Katalonski klub je ovom pobjedom stekao osam bodova prednosti u odnosu na Atletico koji je na drugom mjestu. Utakmicu je ponovo riješio fantastični Lionel Messi koji je postigao prekrasan gol iz slobodnog udaraca.

Međutim, udarac za Ernesta Valverdea je sigurno povreda Andresa Inieste koji je krajem prvog dijela napustio teren. Umjesto njega ušao je Andre Gomes što baš nije oduševilo navijače Barcelone koji su ga ispratili zvižducima.

Portugalski fudbaler nije blistao jučer, a svaku njegovu grešku navijači su dočekali zvižducima. No, u pomoć svom saigraču pritekao je Marc Andre Ter Stegen koji je tražio od navijača da ne zvižde Gomesu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi