Terminator s Anfielda: Puni 34, a niko mu ne može parirati

Milner najspremniji

Terminator s Anfielda: Puni 34, a niko mu ne može parirati

Edmir Škorić

Iako ima 33 godine, James Milner naprosto puca od snage i pozavidjeli bi mu i oni u najboljim igračkim godinama.

Milner je dokaz da su godine samo broj i da predan rad može da donese rezultate. Engleski veznjak ide prema 34. godini, a na treningu Redsa na početku priprema je pobijedio u testu fizičke spreme.

Ta vijest je oduševila Jurgena Kloppa i sve navijače Liverpoola, a Milner će i naredne sezone biti važan kotač u timu engleskog vicerpvaka i prvaka Evrope.

U slobodnom transferu je 2015. godine došao iz Manchester Cityja i pokazao se to kao pravi potez Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Milner je poznat po svom bespoštednom pristupu, ali možda mu je najveća prednost njegova izdržljivost i kondicija.

I dok mnogi još ili odmaraju ili su glavama daleko od napornih treninga, Milner je na 100 posto svojih mogućnosti. Niko od saigrača mu nije mogao parirati i takav snagator će sigurno biti od velike koristi Kloppu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi