Terry definitivno propušta duel sa PSG-om
FOTO: EPA

Nije se uspio oporaviti

Terry definitivno propušta duel sa PSG-om

Iskusni John Terry će definitivno propustiti sutrašnju utakmicu protiv Paris Saint-Germaina.

Chelsea će sutra u okviru osmine finala Lige šampiona dočekati Paris Saint-Germain, a trener Guus Hiddink u ovom susretu neće moći računati na Johna Terryja koji je prošlog mjeseca povrijedio zadnju ložu.

"Žao mi je što ću propustiti utakmicu sa PSG-om. Frustrirajuće je propustiti bilo koju utakmicu, ali su velike noći Lige prvaka na 'Bridgeu' nevjerovatne i boli me kao igrača što neću igrati. Pokušao sam sve sa povredom da bih bio spreman, ali ponekad morate da mirujete i nadam se da ću se vratiti brzo na teren", napisao je John Terry na društvenoj mreži Instagram. 

Terry je povredu zadobio protiv Newcastlea i propustio je posljednjih pet utakmica, a nade da će biti spreman za Parižane su nestale nakon objave. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi