Terry dobio ponudu koju će teško odbiti

Želi ga Sky Sports u studiju

Terry dobio ponudu koju će teško odbiti

E. Čaušević

Iskusni engleski fudbaler John Terry još uvijek je bez kluba nakon što je na kraju prošle sezone odlučio napustiti Aston Villu.

Terry je prošlog ljeta potpisao za Villu nakon što je napustio Chelsea, ali se u ovom klubu zadržao samo jednu sezonu. Iskusni defanzivac na stolu je imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali još uvijek nije odlučio da li će nastaviti svoju karijeru ili je došao trenutak da okači kopačke o klin.

Engleski mediji navode da Terry već lagano razmišlja o trenerskoj karijeri i da mu je to sada postao prioritet, no još uvijek nije rekao konačno zbogom igranju fudbala. Ipak, u Sky Sportsu se nadaju da će nagovoriti Terryja da odustane neko vrijeme od trenerskog angažmana, te da se priključi ekipi stručnih komentatora na ovoj televiziji.

Sky Sports ima jedno upražnjeno mjesto za novu sezonu Premiershipa nakon što je Thierry Henry odlučio da napusti posao stručnog komentatora. Ukoliko Terry odluči da završi karijeru i počne raditi kao stručni komentator sigurno je da ga očekuje bogat ugovor od strane ove televizije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi