Kako je John Terry pokvario historijski dan za komentatoricu BBC-a?

Morao je utakmicu gledati bez zvuka

Kako je John Terry pokvario historijski dan za komentatoricu BBC-a?

Ljubitelji fudbala koji su današnju utakmicu Portugal-Maroko gledali preko BBC Sporta prisustvovali su historiji. 

Naime, po prvi put u historiji ove TV kuće jednu utakmicu Svjetskog prvenstva prenosio je ženski komentator. Čast da ispiše historiju imala je Vicki Sparks, ali to se očito nije mnogo svidjelo nekadašnjem kapitenu Chelseaja Johnu Terryju.

Naime, Terry je na Instagram story objavio fotografiju na kojoj se vidi da posmatra utakmicu iz svog doma, ali fotografiji je dodao i opis: "Morat ću ovaj meč gledati bez zvuka".

Kada je shvatio šta je uradio i vjerovatno dobio određene kritike, Terry je brže-bolje izbrisao pomenuti story. Ipak, u današnjem vremenu kada postoji i printscreen, sve je uredno zabilježeno i dokaz ostaje.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Terry je ovih dana bez kluba jer je dlučio da napusti Aston Villu nakon što se tim nije uspio vratiti u Premiership.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi