Terry se emotivnom porukom oprostio od Lamparda

Nazvao ga najvećim u historiji

Terry se emotivnom porukom oprostio od Lamparda

Engleski veznjak Frank Lampard danas je objavio kraj svoje karijere, a njegov bivši saigrač John Terry je to ispratio na veoma emotivan način.

Chelseajev kapiten je na svom Instagramu napisao poruku Lampardu, kojeg je nazvao najvećim fudbalerom Chelseaja u historiji kluba.

“Frank Lampard je danas objavio da se povlači iz fudbala. NAJVEĆI fudbaler u historiji našeg velikog Chelseaja. Bilo je apsolutno zadovoljstvo igrati s tobom, prijatelju, i iz prve ruke vidjeti predanost i sav napor koji si uložio na terenu i izvan njega. Inspirisao si me i sve ostale u klubu.

Sjajan otac dvije prekrasne djevojčice i ponosan sam jer te mogu zvati svojim prijateljem. Sretno u budućnosti, šta god odlučio napraviti, bit će to veliki uspjeh.

Potražite više informacija na temu Premier league:

LEGENDA HEROJ INSPIRACIJA + NAJBOLJI IKAD”, napisao je Terry.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi