Teška situacija bi mogla uskoro kulminirati: Nogometaši Slavena tri mjeseca bez plate!
U nadi da će biti isplaćeni nogometaši Slavena pristaju na odigravanje utakmica, a sve kako klub ne bi bio kažnjen.

Šta se dešava u federalnom prvoligašu iz Živinica?

Teška situacija bi mogla uskoro kulminirati: Nogometaši Slavena tri mjeseca bez plate!

E. Oštraković

Nogometaši Slavena narednog vikenda odigrati će utakmicu 14. kola Prve lige Federacije BiH na domaćem terenu protiv TOŠK-a.

Ništa tu ne bi bilo čudno da igrači Slavena prvu polusezonu praktično ne igraju besplatno za ovaj klub.

Naime, kako saznajemo od izvora bliskom klubu, igrači Slavena nisu primili platu čak tri mjeseca, a ubrzo se bliži i četvrti mjesec bez plate.

Kako nam je rečeno, igrači u posljednjih 20-tak dana nisu trenirali čak 15 dana, ali ni to nije alarmiralo čelnike kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Navodno je glavni problem nedostatak novca u klubu, ali sigurno da to nije izgovor da igrači nemaju ni minimalne uslove za rad, te da dobiju ono što su na terenu zaradili. 

Ipak, u nadi da će biti isplaćeni nogometaši Slavena pristaju na odigravanje utakmica, a sve kako klub ne bi bio kažnjen.

Top Komentari

Slaven_je_vjecan
Lažu, imaju pojedinci po 2 hiljade
3 2
Dobojlija
Ovako je u vecini nasih klubova ,realnost
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi