Trener Slavena nakon pobjede: Igrači Zvijezde su bili nervozni i mi smo to iskoristili
Trener Slavena je bio zadovoljan nakon pobjede

Gosti su stigli do jako bitna tri boda danas u Gradačcu

Trener Slavena nakon pobjede: Igrači Zvijezde su bili nervozni i mi smo to iskoristili

S. Pašalić

Ekipa Slavena ostvarila je danas pobjedu protiv Zvijezde na gostovanju u Gradačcu rezultatom 1:0.

Gosti su se odlično držali u prvom poluvremenu, a zatim su u nastavku postigli gol i na kraju uspjeli doći do sva tri boda, a trener Damir Borovac je izjavio da se njegov tim nadao pozitivnom rezultatu.

"Što se tiče utakmice, bila je dosta borbena utakmica sa malo šansi. Mogu reći da smo se mi ovdje nadali hajmo reći nekom rezultatu pozitivnom u odnosu kako smo igrali u Goraždu i ovu zadnju utakmicu kući"

"Dogovorili smo se da iz neke polukontre ili kontre zabijemo taj pogodak naročito kad Junutović uđe u drugom poluvremenu i tako se desilo. Što smo god više držali nulu šanse su se otvarale, igrači Zvijezde su bili nervozni, mi smo to iskoristili. Ja mislim da smo zasluženo dobili utakmicu..."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi