Teški dani za NK Podgrmeč: Suspendovan kapiten kluba, saigrači najavili bojkot sutrašnje utakmice

Kriza trese i tim iz Sanskog Mosta, Uprava izgubila kompas

Teški dani za NK Podgrmeč: Suspendovan kapiten kluba, saigrači najavili bojkot sutrašnje utakmice

S. Mlaćo

Teški dani su pred NK Podgrmeč Sanski Most. Nekada renomirani bh. klub dotakao je dno. U prošlom kolu put Turbeta krenulo je tek osam nogometaša Podgrmeča, a nakon povrede dvojice susret je prekinut kod rezultata 7:0 za domaći Vlašić.

Najbolje to oslikava cijelu situaciju u klubu iz Krajine, a putem facebooka oglasila se i zvanična stranica kluba.

Navode da ekipa neće igrati sutrašnji meč protiv Krajine iz Cazina.

"Danas na gradskom stadionu održan je sastanak uprave sa igračima. Sastanak je trajao svega 5-10 minuta. U vezi dugovanja igračima nema ništa novo. Igrači neće igrati ni u subotu protiv Krajine, te su od uprave tražili ili će traziti papire. Uprava je to riješila na nacčn da su potpisali par kadeta koji mogu nastupati za seniore.
"Uprava" je donijela odluku da se suspenduje kapitena Refika Pudića. Shodno tome 8-9 igrača stalo je iza svoga kapitena i rekli da ni oni neće nastaviti igrati. Predsjednik najavio disciplinske postupke protiv igrače. Ko će istrčati na travnjak u subotu ostaje da se vidi. Šta reci osim, cirkus se nastavlja", stoji u objavi.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Podgrmeč se nalazi na šestom mjestu Druge lige Zapad i definitivno mu predstoji težak period.

Promo

Top Komentari

Honduras
jebo te ko da je Notingem Forest
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti