Težak udarac za Barcu nakon pobjede nad Celtom

Glavobolja za Valverdea

Težak udarac za Barcu nakon pobjede nad Celtom

A. Čaušević

Barcelona je na novembarsku reprezenativnu pauzu otišla pobjedom nad Celtom rezultatom 4:1. 

Starter na Nou Campu bio je i Nelson Semedo koji je utakmicu morao napustiti nakon 25 minuta igre kada ga je zamijenio Sergio Busquets.

Pregledima nakon utakmice je ustanovljeno da je Semedo ozbiljno povrijedio mišić lista lijeve noge i sada ga čeka pauza od pet sedmica.

Težak je to udarac za prvaka Španije i dodatna glavobolja za Ernestea Velvedrda koji je proteklih dana pod velikim pritiskom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Semedo je ove sezone pružao veoma dobre partije te bi se njegovo neigranje moglo osjetiti. Odigrao je sve utakmice u La Ligi i Ligi prvaka te upisao tri asistencije.

Prema prvim prognozama 25-godišnjak neće igrati derbi s Atletico Madridom, te izuzetno važne mečeve protiv Borussije Dortmund i Intera. El Clasico 18. decembra bi trebao dočekati spreman.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi