The Sun: Real dogovorio dolazak još jedne zvijezde Chelseaja
Kante bi narednog ljeta trebao stići u Madrid

Nakon Hazarda, čini se da će još jedan igrač Plavaca put Madrida

The Sun: Real dogovorio dolazak još jedne zvijezde Chelseaja

S. Pašalić

Real Madrid je ovog ljeta doveo Edena Hazarda iz Chelseaja, a prema pisanju britanskog The Sun-a, Kraljevski klub je na dobrom putu da dovede još jednog igrača Plavaca.

Naime, The Sun navodi da je Real dogovorio prelazak jednog od najtraženijih veznih igrača svijeta, N'Goloa Kantea.

Ovog ljeta je Real imao namjeru dovesti Francuza, ali u tome nije uspio. The Sun spominje i da je prema navodima španskog Defensa Centrala, Chelsea samo zbog zabrane dovođenja igrača nije želio da pusti Kantea.

Plavci su međutim prema pisanju britanskog lista sada postigli verbalni dogovor sa Realom prema kojem bi Kante trebao da se preseli u Madrid narednog ljeta.

Ipak, to ne znači da je sve završeno, ali Chelsea se obavezao Realu da će ga obavijestiti ukoliko stigne neka ponuda za Francuza ili ako ga prije toga odluči prodati.

Kante je prošle sezone bio jedan od najvažnijih igrača Chelseaja i odigrao je 53 utakmice i postigao je pet golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi