Pogledajte majstoriju Thea Hernandeza iz svih uglova

Theo Hernandez protiv Atalante

Pogledajte majstoriju Thea Hernandeza iz svih uglova

E. Škorić

AC Milan je uspio savladati Atalantu sa 2:0 u pretposljednjem kolu Serije A.

Ovaj meč odigran na San Siru u nedjelju bio je jedan od ključnih za Milan na putu do Scudetta na koji Rossoneri čekaju još od 2011. godine. S obzirom da je Inter istog dana pobijedio Cagliari s 3:1, i dalje nije sve gotovo.

Milanu za titulu nedostaje još samo jedan bod, a u posljednjem kolu će tim Stefana Piolija gostovati kod rasterećenog Sassuola, koji zna da bude pravi bauk za velikane, ali Milan jednostavno ne smije izgubiti. Gradski rival Inter ugostit će Sampdoriju i čekati za sebe dobre vijesti sa drugog terena.

Junaci Milanove pobjede jučer bili su Rafael Leao i Theo Hernandez, koji su bez ikakve rasprave najbolji igrači Rossonera od početka sezone. I dok je Leao imao uspone i padove u formi, Hernandez je neprikosnoven.

Smatraju ga mnogi najboljim bekom na svijetu, te velikom greškom Real Madrida koji ga se očito prelako odrekao, a Milan u njemu dobio vrhunskog igrača.

Francuski reprezentativac je sinoć, uz pomoć našeg reprezentativca Radeta Krunića, koji je sjajnim uklizavanjem oduzeo loptu Jeremyju Bogi, postigao jedan od najboljih inidividualnih golova ikada.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pretrčao je skoro cijeli teren i u stilu Diega Maradone završio akciju, a sada je objavljen video ove majstore snimljene iz svih mogućih uglova. Ukoliko ste navijač Milana, ali i ljubitelj vrhunskih nogometnih stvari, onda ćete zasigurno uživati u ovih nekoliko minuta.



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eterno_Capitano
Najbolji lijevi bek na svijetu, bravo Theoooo
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti