Trener Chelseaja ekspresno je kaznio Thiaga Silvu nakon neprikladne objave njegove supruge!
Thiago Silva preselio na klupu.

Vidimo to u Birminghamu

Trener Chelseaja ekspresno je kaznio Thiaga Silvu nakon neprikladne objave njegove supruge!

E. Ganibegović

Supruga Thiaga Silve javno je kazala kako Chelsea treba smijeniti trenera. Silva je večeras ekspresno kažnjen.

U okviru 1/16 finala FA Cupa u Birminghamu se po drugi put sastaju Aston Villa i Chelsea. Razlog je što je prvi meč završen 0:0.

Nakon 33 minute igre golovima Gallaghera i Jacksona vodi Chelsea i Plavci su trenutno mnogo bliže plasmanu u osminu finala.

Ono što se da primijetiti je da je Mauricio Pochettino odlučio da kazni Thiaga Silvu nakon ispada njegove supruge.

Naime, Isabella, supruga poznatog Brazilca, istakla je da Chelsea treba promijeniti trenera nakon niza loših rezultata ovog kluba.

Trener Chelseaja odlučio je sankcionisati defanzivca tako što ga je u večerašnjoj utakmici ostavio na klupi za rezervne igrače.

Oglasi

Ostaje da vidimo kakva će situacija biti u narednom periodu. Engleski mediji ne očekuju da će večeras dobiti šansu za igru.

Pochettino tvrdio drugačije

Mauricio Pochettino je pokušao da se opravda. Istakao je kako je Chelsea i prošle sezone bio 12., a on nije i da ima dosta toga i do ekipe.

Istakao je i kako je obavio privatni razgovor sa Silvom. Kaže kako je to normalno i da nema zle krvi, no da se nešto dešava, dešava se.

To se jasno može vidjeti i večeras. Silva je na klupi, a srećom po Pochettina, Chelsea jako dobro stoji na terenu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi