Dječak htio posramiti Thiaga Silvu pred cijelim svijetom, ali reakcija Brazilca sve je oduševila!

Pružio dječaku ruku, a on htio biti mangup

Dječak htio posramiti Thiaga Silvu pred cijelim svijetom, ali reakcija Brazilca sve je oduševila!

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja igraju trenutno u gostima kod gradskog rivala West Hama utakmicu 23. kola engleskog Premiershipa. Pred početak ovog susreta u centru pažnje našao se Thiago Silva koji je imao zanimljivu situaciju s jednim dječakom u tunelu stadiona West Hama.

Chelsea igra fantastično na startu današnje utakmice i već sada je jasno kakva pojačanja je klub uspio da dovede u zimskom prelaznom roku, te da su ona zaista preporodila klub sa Stamford Bridgea.

Plavci već vode sa 1:0 protiv West Hama nakon što je u 16. minuti Joao Felix zatresao mrežu Fabianskog nakon magične asistencije koju je upisao Enzo Fernandez.

Međutim, West Ham je uspio iz prve prave akcije da se vrati u meč. U 28. minuti nakon centaršuta s desne strane loptu glavom na drugu stranu prebacio je Bowen, a na nju je natrčao Emerson Palmieri i pogodio za 1:1.

Ipak, detalj koji je obilježio dosadašnji dio utakmice londonskih rivala desio se još i prije početka meča u tunelu dok su se igrači dva tima spremali da izađu na teren.

Kako je to tradicija na većini utakmica dječaci iz akademije West Hama izašli su s igračima oba tima na teren, a jedan od njih imao je "prljav plan" kako da ponizi jednog od igrača Chelseaja.

Oglasi

Sudbina je htjela da to bude Thiago Silva koji je dječaku pružio ruku da se pozdravi s njim, ali je on to odbio i počeo mu se rugati čemu su se njegovi drugari počeli smijati, no nisu ni slutili kako će Brazilac reagovati.

Thiago Silva se nasmijao na taj potez ovog dječaka i odlučio je da uzvrati istom mjerom što je zbunilo dječake koji su ga samo posmatrali. Kasnije se ponovo našalio s njima, ali se nakon toga i pozdravio, te je oduševio sve svojom reakcijom.

Sličnu scenu gledali smo na Stamford Bridgeu prije više od 15 godina kada su igrali Chelsea i Liverpool.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tada je jedan od dječaka Chelseaja uradio istu stvari Stevenu Gerrardu koji mu je pružio ruku da se pozdrave, ali ga je on ismijao na isti način kao i danas što se desilo Thiagu Silvi.

Za razliku od Brazilca tada se na Gerrardovom licu vidjelo da nije baš sretan zbog onoga što je taj dječak uradio.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti