Thiago Silva u četvrtak na ljekarskim pregledima?

Brazilac uskoro zvanično u novom klubu

Thiago Silva u četvrtak na ljekarskim pregledima?

Iskusni štoper Thiago Silva je nakon finala Lige prvaka stavio tačku na svoju osmogodišnju avanturu u Parizu.

PSG je "oslobodio" Silvu i Brazilac je krenuo u potragu za novim izazvom, a pronašao ga je u Chelseaju, po svemu sudeći.

Iako se ozbiljno povezivao i sa Fiorentinom, londonski Plavci su bili konkretniji i Silva bi uskoro trebao biti zvanično predstavljen kao novo pojačanje na Stamford Bridgeu.

Ugledni Sky Sports piše da je čak u PSG-u bilo razmišljanja da se u zadnji trenutak ponudio novi ugovor Silvi, ali da bi to svejedno bilo kasno jer je Brazilac već postigao dogovor sa Chelseajem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno će Silva u četvrtak proći ljekarske preglede nakon čega će potpisati za Chelsea.

Chelsea je za narednu sezonu, zvanično, već osigurao usluge Time Wernera, Hakima Ziyecha i Xhaviera Mbuyambe, dok bi naredni u rubrici pojačanja trebao biti Thiagi Silva. Također postoji uvjerenje da sa Bayerom postignut dogovor oko transfera Kaija Havertza, dok je Chelsea blizu i dovođenja Bena Chilwella iz Leicestera.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1580092944
Konacno neki kvalitetan stoper poslije Terry-a u Chelsea-u
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi