7

Komentari (7)

NoSikiriky
Ansu Fati-NAJBOLJI ŠTOPER REALA
pjanke.sa
Pa nista nije covjek pogrijesio. A i istina je da nisu znali iskoristiti to sto su bolji bili. Ja navijam za Barcelonu ali sto neko rece ni Atletiko Madrid se ne brani onako stihijski. Ali za kraj nije ljepota bitna nego pobjeda.
NoSikiriky
Babajaga
Moj novinaru okani se rezultata i statistike nego pogledaj koju utakmicu! Kao navijač Barcelone ono je uzasno bilo sinoć! Drugo polvuvrijeme jednom centar prešli!
NoSikiriky
Koga boli *****? Jel bitna ljepota igre? Ili rezultat, BARCA ih uzme bez 5 prvotimaca....
Kockoglavi
Novinarcicu sta je sporno ovdje. Ocito ti nisi gledao utakmicu pa pises nebuloze
vedin
Vidim da si ti gledao!Da Barcelona je igrala defanzivno (FUJ), a Real 0 (nula) šansi u toku 98 minuta utakmice. Da debil Fati nije branio šuteve u Realov gol bila bi i uvjerljivije pobjeda Barcelone.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.