8

Komentari (8)

Gvardijan
@Mel_Glupson i ako je zezancija vrlo je nesuvislo.Njegov punac svugdje u svijetu je bio uvazeni prof.dr. hirurg-plasticar koji je godinama radio u Emiratima i sirom svijeta i zaradio je dovoljno novca da mu ne treba nilakav kredit niti icija pomoc.A uz to je i sa jos nekim dr. uspostavio Plasticnu hirurgiju u KCUS u Sarajevu koja je bila vrlo priznata i postovana u ex YU.
Mel_Glupson
Pišam mu se usta i njemu i tebi i puncu ... nek dovede djecu ovde nek idu u školu ako su bosanci i Hercegovci magarac jedan ... koga boli racku za njegovog punca .. nek uzme pa nek napravi 10 terena za djecu ..sto to ne uradi?? Ima para i on i punac mu ...
Medo-Brundo
Hocel bit sarme?
Ss.ba
Treba njega stavit za selektora Bosne i Hercegovine.
Mel_Glupson
Nemoj slucajno da te nagovori punac da mu budeš žirant Titi ... Bagra smo mi ... kasnije ti valja vracat ..
Ss.ba
Bas si glupson.
Mel_Glupson
Mama ti tako zove mog razaraca dok je šmanjcam u kaku
Ss.ba
Mel_Glupson V2 Bas si se nadogradio sa glupostima. Kad je novi update?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.