Lukaku i De Bruyne u čudu: Thierry Henry na treningu pokazao o kakvom majstoru se radi

Sjajan gol legendarnog napadača

Lukaku i De Bruyne u čudu: Thierry Henry na treningu pokazao o kakvom majstoru se radi

E. Čaušević

Reprezentativci Belgije odradili su danas novi trening pred meč trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva protiv Finske.

Belgijanci imaju šest bodova i već su jednom nogom u osmini finala ovog takmičenja, a u posljednjem kolu imat će nešto lakši posao jer ih očekuje okršaj protiv Finske.

Danas su Crveni đavoli odradili novi trening pred utakmicu protiv Finske, a u centru pažnje našao se legendarni Thierry Henry.

Henry je već nekoliko godina u taboru Roberta Martineza gdje ima ulogu njegovog pomoćnika u reprezentaciji Belgije.

Međutim, iako je već odavno završio karijeru Henry je pokazao još jednom o kakvom majstoru se radi.

Naime, on je na treningu Belgije zabio sjajan gol i to lijevom nogom jer je poznato da je inače dešnjak. Sve su to posmatrali ostali igrači Belgije koji nisu mogli da vjeruju šta je Henry uradio.

Čini se da su najviše oduševljeni bili Romelu Lukaku i Kevin de Bruyne koji su čestitali legendarnom napadaču na majstoriji.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Henry je imao zaista blistavu igračku karijeru u kojoj je osvojio skoro sve što je mogao. Najbolje dane proveo je u Arsenalu i Barceloni, a s reprezentacijom Francuske uspio je da osvoji Svjetsko i Evropsko prvenstvo.

Top Komentari

Keno
forma je prolazna klasa je vjecna
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi