Najveća cicija igra u Bayernu, plata 20 miliona, u ruci krš od mobitela: "Nekad se baterija zagrije"

Odlučio je da mu uzme dušu

Najveća cicija igra u Bayernu, plata 20 miliona, u ruci krš od mobitela: "Nekad se baterija zagrije"

Admin Čaušević

Jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta je izgleda velika škrtica. S obzirom na novac koji zarađuje zaista je pravo iznenađenje vidjeti ga kako već dugo vremena nosi razbijeni mobitel. 

Sa godišnjom platom od 20 miliona eura Thomas Muller je apsolutno jedan od plaćenijih igrača u Bayernu, ali čini se da je ovaj 34-godišnjak i prava stipsa.

Objavom na Instagramu Mullerov saigrač Leon Goretzka je otkrio kakav zapravo mobitel nosi legendarni fudbaler Bayerna. Riječ je o praktično razbijenom iPhoneu.

Muller je svom pametnom telefonu očigledno odlučio uzeti dušu, ali upitan da li mu treba novi mobitel odlučio se pomiriti sa sudbinom.

"Vrijeme je za novi", kazao je Muller na pitanje da li ga telefon još uvijek sluša te dodao: "Nekad se baterija zagrije kad telefoniram."

Oglasi

Goretzka je u šali dodao da Muller neće biti dostupan neko vrijeme, a možda je to na neki način bila i otrovna strjelica klupskom rukovodstvu.

Kao što je poznato čovjek koji je cijeli život u Bayernu je ušao u posljednju godinu ugovora i vrlo lako se može desiti da na ljeto napusti Bavarce.

Bild je prije nekoliko dana pisao kako je Thomas Tuchel odlučio da se riješi nekih starosjedioca te da neće imati ništa protiv da dvostruki osvajač Lige prvaka napusti Bayern.

Iako ulazi u jesen karijere, Muller je i dalje jako cijenjen u svijetu fudbala. U svojim redovima ga vrlo rado žele vidjeti brojni velikani, prije svih oni iz Serije A.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nedavno se čak pojavila informacija da je Nijemac blizu potpisa za Juventus, međutim sve je to na dugom štapu pošto je će Muller sigurno dati prednost Bayernu.

I u prošlosti je bilo situacija da se svjetski prvak s Elfom povezuje s odlaskom iz Bayerna, ali bi na kraju uvijek ostajao u Minhenu. Da li će tako biti i ovaj put saznat ćemo kroz nekoliko mjeseci.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
zar nije funkcija telefona da radi a ne da fino izgleda
2 0
adi4
Pravi svabo??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti