Tuchela pitali dolazi li Ronaldo u Chelsea, a njegov izraz lica je sve rekao

Portugalac stiže u londonski klub?

Tuchela pitali dolazi li Ronaldo u Chelsea, a njegov izraz lica je sve rekao

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo se nije pojavio na početku priprema Manchester Uniteda za novu sezonu i već je svima jasno da će napustiti ovaj klub.

Ronaldo je iznenadio sve odlukom da se ne pojavi na početku priprema i odbio je da putuje s ekipom u Aziju gdje će Manchester United odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Portugalac je zatražio od čelnika kluba transfer jer želi da napusti Old Trafford nakon samo jedne sezone i cilj mu je da ide u klub koji će naredne sezone nastupati u Ligi prvaka.

Kako stvari stoje Ronaldov novi tim će biti Chelsea i engleski mediji očekuju da bi Plavci uskoro mogli da ozvaniče dolazak ovog 37-godišnjaka na Stamford Bridge.

Trenera londonskog kluba Thomasa Tuchela jedan navijač je pitao da li Ronaldo dolazi u ovaj klub, a on se prvo nasmijao na pitanje i kratko odgovorio "To vam ne mogu reći".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, navijači Chelseaja smatraju da je Tuchelov osmijeh i izraz lica dovoljno rekao, te su sigurni da će Ronaldo na kraju potpisati za Plavce gdje će sigurno biti ogromno pojačanje za novu sezonu.

Pored Chelseaja iskusni napadač povezivao se još s PSG-om i Bayernom, ali nije dobio zvaničnu ponudu od ovih klubova.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Lukaku je *****a ionako. Cera je debeli Ronash za njega
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi