18

Komentari (18)

dinass
Mozda sad ostali pokazu da znaju igrati,ima tu dosta dobrih igraca koje je Mesi tusio al su oni navikli igrati na njega i sad ce izgubiti svaku utakmicu kad voda udje u usi tj kada prime prvi gol.
bazaorao
hehehe placi moli.....
King_Kenny
...kad cujem "navijaci Barcelone" odvalim se od smijeha...kakvi oni i njihovi navijaci na baterije...kod njih turisti iz Azije i arapskih zemalja dolaze na utakmice,pune ih tribine...dodje ih 90 hiljada na utakmicu,a ne cuju se,nikakvo navijanje nista...znaju jedino vrijedjati spostvene igrace nakon jedne lose utakmice...evo sada Griezmanna vrijedjaju,on im kriv jer Messi trazi stotine miliona...neka prodaju komplet ekipu i ostave samo Messija da igra sam.
Dzambo
Za Barcelonu navija gotovo cijela Katalonija, ja nezz sta ti pratiš
BogatiDijasporac
Jesi li ikad bio u Barceloni pa tako tvrdis? Boze, kako plitak covjek :)))
johny22
Jok,100 000 dodje iz kiseljaka i vogosće sigurno??
cccccc
Kakve stotine miliona? Messi pristao na duplo manju platu za razliku od Grizmana, Albe, Pikea itd koji neće da se odrekne ni jednog malog dijela plate.
JuventinoBK
@BogatiDijasporac englez lik. Glup ko k. Svi mi bosanci koji volimo njemce italijane ili engleze odrazava kakvi smo. Oni sto vole engleze su oholi i glupi, mi sto smo Italijani smo vatreni, emotivni, empaticni. Ovi sto vole njemce su gamad bezosjećajna otd.

Keni retsrde glupi jesil ti znao da u kataloniji zive ljudi cijinje to klub. Stoko engleska
user1622973733
Ako ste "Veliki klub",ne može pojedinac biti iznad kluba,a to ste dozvolili da se desi i sad je problem kako dalje bez jednog pojedinca-šok i nevjerica...? A ove visoke plate su prioritet,to morate regulisati da se nebi ugasili ko sijalica.Precjenjenost igrača pogotovo financijska,to su izmišljotine Reala i Barce i sad im se to obija od glavu,jbg tražili ste gledajte...Bayern je vama svima tata,još pride može da vas kreditira...Mia San Mia
burazengija
Hahaha spominjes Real i Barcelonu u tom kontekstu pored Engleskih klubova koji su oov uzrokovali uz PSG,Bayern jest tata finansijski ali samo finansijski ?
JuventinoBK
Ma bsjern je ko bosna ****m mu bajern. Svake godine po 200miliina eura ukradu uli henes i kompanija. Samo sto je narod glup i ne konta to
amex
Skupilo ih se desetak, treba to rastjerat.
vence
koliko im je od tih 34 donio kako si otisli Puyol, Xavi i Iniesta?? Ispade da jedini on zasluzan sto Barca nesto osvojila.. isto kao da, Ronaldo nije dao onih 29 golova u seria A da bi Juve zavrsio 12. na tabeli :))
user1604155860
Teba osloboditi prostor mladjim igracima mozda neko od njih nadmasi cak i MESIJA.
epa
Jbg svi navijaci su bili protiv super lige da su uspjeli kreirati znas koliko bi Bacu bolilo sto ce ih kazniti La liga i mozda izbaciti kada bi Vamo bili prihodi 4x veci..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.