Tite: Teško mi je, možda će bol proći s vremenom

Brazil nije uspio doći do pehara

Tite: Teško mi je, možda će bol proći s vremenom

Reprezentacija Brazila porazom od Belgije (2:1) oprostila se od daljeg takmičenja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Selecao je najavljivao povratak na tron, ali je naletio na pritajenog favorita Belgiju koja ima fenomenalnu generaciju koja je napokon napravila pravi rezultat na velikom takmičenju.

Kao i cijela nacija Brazila kroz teške trenutke sada prolazi i selektor Tite, koji će na osvajanje Mundijala morati čekati još barem četiri godine.

"Navijači znaju kako ovo ocijeniti. Oni prate igru i imaju različite emocije. Možda će nas ova bol proći s vremenom, no veoma mi je teško sada pričati. Možda ću moći za nekih 30 godina", kazao je Tite.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

U svjetskim medijima se već piše kako će Tite ostati selektor Brazila unatoč ispadanju sa Svjetskog prvenstva, međutim ovaj stručnjak to nije želio da komentariše sinoć.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti