)
To će teško odbiti: Real Madrid nudi dvojicu igrača za Edena Hazarda

Sada je Chelsea na potezu

To će teško odbiti: Real Madrid nudi dvojicu igrača za Edena Hazarda

Endin Čaušević

Eden Hazard još uvijek nije pristao da produži ugovor s Chelseajem, a i sam je priznao da je njegova želja da karijeru nastavi u dresu Real Madrida.

Mnogi vjeruju da će Hazard sigurno jednog dana zaigrati za kraljevski klub i čini se da Florentino Perez što prije želi to da ostvari. Hazard s Plavcima ima ugovor do ljeta 2020. godine, ali su u londonskom klubu odlučni da produže saradnju jer su svjesni da bi u tom slučaju mogli zaraditi dosta više novca.

Hazard je i sam priznao da mu je želja da igra u Real Madridu, a navijači Chelseaja pribojavaju s da bi se to moglo desiti već u januaru. Španski mediji prenose da je Real već poslao ponudu za Belgijanca koju će londonski klub teško odbiti.

Navodno, Real Madrid spreman je da Chelseaju ustupi čak dvojicu igrača, a ukoliko se ispostavi da su ove informacije tačne onda će Plavci zaista teško odbiti ponudu. Kraljevsi su spremni da pošalju Isca u suprotnom pravcu, ali i Matea Kovačića koji već igra na posudbi u ovom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bi Kovačić automatski postao igrač Plavaca, a Hazardovo mjesto u timu popunio bi Isco. Sigurno primamljiva ponuda, no Chelsea će ponovo imati posljednju riječ u tome.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti