To je pravi drug: Matina poruka za De Geu oduševila svijet

Podržao svog sunarodnjaka

To je pravi drug: Matina poruka za De Geu oduševila svijet

Endin Čaušević

David de Gea napravio je nevjerovatnu grešku u sinoćnjoj utakmici između Španije i Portugala koja je na kraju završena rezultatom 3:3.

Portugal je na krilima Cristiana Ronalda uspio da dođe do boda iako su u dva navrata imali prednost. Pred sami finiš prvog poluvremena golman Španije napravio je nevjerovatno grešku nakon udarca Ronalda i lopta je završila u golu.

De Gea je nakon toga postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, no u njegovu odbranu priskočili su saigrači. Prvi se oglasio kapiten Sergio Ramos koji je pružio podršku De Gei i poručio da se takve greške mogu svima desiti.

Također, oglasio se i njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije i sadašnji saigrač iz Manchester Uniteda, Juan Mata, koji je imao kratku, ali jasnu poruku za De Geu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ti si najbolji golman na svijetu i tačka", poručio je Mata preko svog Twitter profila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti