11

Komentari (11)

cccccc
Ajde nam malo pišite o Realovim najvećim krađama u historiji nogometa. Npr. protiv Bayerna 2017. Sudjen nepostojeci ofsajd Levandovskom u situaciji 1 na 1 sa golmanom, kada je postalo gusto i kada je Real primio gol odmah se iskljucuje Vidal zbog starta na loptu, a samo 3 minuta prije toga Kazemiro pravi 20 puta gori faul i ne dobija drugi zuti. Samo se po tome vidi da je Real morao proci dalje. Poslije toga taj isti Kazemiro jos asistira i Ronaldu za prvi gol, a poslije toga Ronaldo postize jos 2 gola iz ofsajda, a od toga je jedan barem od pola metra. Chelsea jeste pokraden protiv Barce ali nema smisla da se ovdje javljaju navijači Reala jer protiv Reala nije pokraden jedino onaj ko nikad nije ni igrao protiv njih.
Manager
"Krivac za krađu" ? Šta, nije zaključao vrata pa lopovi ušli i ukrali nešto jel ?
saju701
Kakav VAR pa to je tek smece a uzimaju ljudi lovu u toj sobi da bi gledali sporne situacije kad im se digne k….
King_Kenny
...i onda se neko nadje da kaze kako VAR ne valja,mada i sa njim pojedinci manipulisu i tumace neke situacije kako njima pase,ali opet je 100x bolje i pravednije nego prije,bar sto se offsidea tice.
K79
i onda se sudija i var sobe ne javi kao na utakmici Villarreal Liverpool i opet malim klubovima po ušima
King_Kenny
@K79 ...kako se ne javi kada se pregledala situacija i covjek javio da nema ni govora o penalu kao sto i nije ni bilo...znam da je trebalo da sudija pokaze zuti za simuliranje igracu Villarreala,ali halalit cemo mu tu greskicu...
Goran86
Opet se picckic pravda...i cuj mu price po pravila jedan penal.
Alpasinacxx
Pa što im ne dade barem taj jedan. :D
Goran86
Nije vidio. I kaze covek da je dao najbolje od sebe
atomskimrav
Nisi ti nikad bio za sudije, kad naočigled cijelog dunjaluka nisi vidio bar 1 cista penal.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.