Neočekivan poraz Borca, Ivković je imao šta reći

Banjalučani nisu ostvarili cilj

Neočekivan poraz Borca, Ivković je imao šta reći

S. Mlaćo
Fudbaleri banjalučkog Borca eliminisani su iz Kupa Republike Srpske u polufinalu nakon što su u revanšu na penale 6:5 poraženi od Rudar Prijedora. Regularni dio gosti su dobili 1:0, a obzirom da je Borac slavio u Prijedoru identičnim rezultatom, jedanaesterci su odlučivali ko će u finale Kupa Srpske.

Jedini gol na utakmici postigao je Rodriges u 79. minutu. Brazilac je odlično reagovao glavom nakon jednog kornera za goste.

Trener Borca Tomislav Ivković je odlučio izmiksati sastav, što se pokazalo kao pogrešan potez.

“Imali smo zacrtani plan i dali šansu mladim igračima, kao i juniorima. Dali su svoj maksimum, napravili su koliko su mogli, imali smo dvije šanse u prvom poluvremenu, da smo to dali bilo bi drugačije. Bilo je i ovih igrača koji dugo ne igraju kao što je Goran Brkić i Marko (Kujundžić), to su sve igrači koji trebaju vremena i prostora da bi igrali. I onda sam vidio da Rudaru ulaze trojica igrača koji su skoro standardni – Nikola Mandić, Žozef Amoa i Tomislav Knežević, onda sam shvatio da daju sve od sebe da uđu u finale. U tome su uspjeli, a mi se idemo pripremati za utakmicu protiv Željezničara“, rekao je trener Borca Tomislav Ivković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Ivkoviću će sigurno imati šta da zamjere čelnici Borca, a Banjalučani za vikend neće igrati s obzirom da je susret protiv Željezničara odgođen za 18.05.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Kakav je ovo kup hahahaha,gdje se ovo prizna? Da li osvajač ide u Ligu Europe hahah
13 2
Kladionicar_iz_mira
Osim porodica igraca niko nije ni znao za ovu utakmicu i ovo takmicenje.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi