Počinje EP za kadetkinje, odgođen premijerligaški meč na Pecari, ista sudbina čeka i Grbavicu

Stadioni zauzeti

Počinje EP za kadetkinje, odgođen premijerligaški meč na Pecari, ista sudbina čeka i Grbavicu

Samir Mlaćo

Danas u našoj zemlji počinje Evropsko prvenstvo za kadetkinje.

Čast da otvore EURO WU-17 imaće reprezentacije Danske i Njemačke  koje će svoj susret odigrati danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici sa početkom u 14:00 sati.

Od 17:30 sati u Širokom Brijegu će igrati Francuska  i Finska, a od 20 sati na programu su dvije utakmice između domaćina Bosne i Hercegovine i Holandije (stadion "Grbavica"), te Norveške i Španije (stadion HŠK "Zrinjski").

Neposredno prije utakmice između BiH i Holandije biće uprilična svečana ceremonija otvaranja prvenstva. 

Značit će to i promjene u rasporedu Premijer lige.

Za SportSport.ba je potvrđeno da je susret 29. kola Širokog Brijega i Tuzle City odgođen te da će biti odigran u naknadnom terminu, odnosno sredinom ovog mjeseca, a isto se očekuje i za susret Željezničara i Borca koji je trebao biti odigran na stadionu Grbavica u ovom kolu.

Ostali susreti ovog kola će biti odigrani po planu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Cirkus
2 5
Fareus1921
Željo može na Koševu, Široki u Posušju
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi