Toni: Higuain je bolji čak i od Suareza

Luca Toni pohvalio Higuaina

Toni: Higuain je bolji čak i od Suareza

Sjajni italijanski napadač Luca Toni odigrao je posljednju sezonu u karijeri.

On se osvrnuo na sezonu u Seriji A koja je upravo završena te je iskoristio priliku da pohvali napadača Napolija Gonzala Higuaina.

Higuain je ove sezone postigao 36 golova te je oborio rekord star preko 60 godina, a završio je četiri gola iza Luisa Suareza kada je u pitanju borba za Zlatnu kopačku Evrope.

Luca Toni poručuje da je, po njegovom mišljenju, Higuain bolji napadač od Suareza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da je Higuain odradio fantastičan posao. On je zaista uradio nešto posebno, a treba uzeti u obzir da nije igrao sve utakmice. Gonzalo je s druge planete. Za mene, on je bolji napadač čak i od Suareza", rekao je Toni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi