Karačić nakon remija: I dalje smo konkurenti za Evropu i to je veliki rezultat

Strateg Širokobriježana zadovoljan

Karačić nakon remija: I dalje smo konkurenti za Evropu i to je veliki rezultat

S. Grebović

Danas je odigrano svih šest utakmica 31. kola Premijer lige BiH među kojima je i duel između Slobode i Širokog Brijega.

Susret je završen rezultatom 1:1. Domaći su došli u vodstvo preko Miškovića u 24. minuti, da bi gosti u samoj nadoknadi prvog dijela došli do poravnjanja.

Siguran realizator najstrožije kazne bio je Stipe Jurić.

Evo kako je ovaj meč vidio trener Širokog, Toni Karačić.

"Bolje smo otvorili prvo poluvijeme. Imali smo kontrolu nad utakmicom, ali nismo realizirali šanse. Sloboda čim je zaprijetila dala nam je gol. Taj nam rezultat nije išao u prilog i preko penala smo kasnije došli do boda iako smo željeli da osvojimo sva tri. Na kraju je ovo bio realan rezultat."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipu sa Pecare je na zimskoj pauzi napustio veliki broj igrača što je svakako bio veliki udarac za ovaj tim. Svjestan toga je i Karačić.

"Sami znate da nam je otišao veliki broj igrača. Čestitam svojim momcima na svemu do sada. Mi smo i dalje među glavnim konkurentima za Evropu i to nam je veliki uspjeh."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije