Cirkus u Španiji: Kroos ostao u šoku jer je dobio žuti karton, a onda se oglasio na Twitteru

Faula nije bilo ni na vidiku

Cirkus u Španiji: Kroos ostao u šoku jer je dobio žuti karton, a onda se oglasio na Twitteru

E. Čaušević

Real Madrid je uz dosta muke sinoć savladao Elche i plasirao se u četvrtfinale Kupa kralja.

Kraljevski klub je na gostovanju pobijedio Elche tek nakon produžetaka sa 2:1 i uspio se nekako plasirati u narednu rundu.

U Elcheu smo gledali sinoć produžetke nakon što u regularnom dijelu meča nije bilo golova, a domaći su u 103. minuti šokirali Kraljeve i uspjeli su da povedu sa 1:0 golom Verdua.

Ipak, Real je u drugom produžetku došao do preokreta. Prvo je Isco pogodio za 1:1 u 108. minuti, dok je junak gostiju bio Eden Hazard koji je pet minuta prije kraja meča zabio pogodak za konačnih 2:1.

No, jedan od detalja koji je obilježio sinoćnji meč desio se u 78. minuti kada je Toni Kross dobio žuti karton.

Sudija Vazquez je dao žuti karton Kroosu nakon što je svirao prekršaj nad jednim igračem Elchea, a njemački veznjak bio je u šoku što je to uopšte faul jer nije imao kontakt s protivnikom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos je bio posebno iznenađen kada je dobio žuti karton i pokušao je objasniti sudiji da uopšte nije dirao igrača Elchea, ali to je bilo uzalud. Nakon meča Kroos se oglasio i na Twitteru gdje je objavio video, te ironično poručio: "Žuti karton, pa naravno".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
A poništen gol elčeu pred sami kraj produžetaka?Ne govoriš ništa o tome nacisto koji igra u fašističkom klubu!
0 10
Klicko
Cirkus Kolorado u režiji fašista.PENAL MADRID-UEFADRID-VARDRID.Var se koristi samo kad je sumnjiva situacija za penal madrid.Smiješno i žalosno.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi