Ovo je majka jednog od vodećih veznjaka, odredila je sinovu sudbinu: "Znala sam ga uhvatiti da puši"

Jasno je izrazila svoju želju

Ovo je majka jednog od vodećih veznjaka, odredila je sinovu sudbinu: "Znala sam ga uhvatiti da puši"

A. Čaušević

Kraj sezone se bliži i vrijeme je za velike odluke. Jedna takva očekuje i fudbalera koji je već godinama među vodećim veznjacima svijeta. Njegova majka je već izrazila svoju želju.

Budućnost Tonija Kroosa (34) još je u zraku. Veznjak ugovor s Realom ističe 30. juna i još nije odlučio hoće li ga produžiti ili konačno objesiti kopačke o klin.

Kroos već godinama govorio da želi ići u penziju, a asda je odlučila i regovati njegova majka Birgit koja mu je poručila da nastavi igrati fudbal.

Ove sezone iskusni Nijemac je jedna od najvećih uzdanica Carla Ancelottija. Odigrao je 30 utakmica, zabio sedam golova i podijelio sedam asistencija. Samo je u tri utakmice ostao bez igre.

Njegova majka je svom sinu poručila da ne odlazi u penziju te da nastavi igrati još jednu sezonu jer bi to volio i njegov sin Leon.

Oglasi

"Ako produži ugovor s Real Madridom, usrećit će svog trenera, njegove saigrače, a također i Leona (njegov sin) i mnoge druge", rekla je Birgit.

"Znam da je to teška odluka i nadam se da je još nisi donio. Ono što želim je imati dobar ljetni odmor, dobro ljetovanje i vidjeti ga kako kako počinje još jednu sezonu u dresu Reala", dodala je ona.

Zanimljivo da je Birgit ispričala kako je Kroosa uhvatila da puši cigarete. Bilo je to kada je sada već porodičan čovjek bio u srednjoj školi.

"Znam da je Toni jednom probao cigarete. Uhvatila sam ga sa prijateljem Maxom", dodala je Birgit.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Nijemac slovi za jednog od najprofesionalnijih fudbalera na svijetu i ovo otkriće dolazi kao iznenađenje.

Očigledno je i Toni kao i svi njegovi vršnjaci odluko malo ekserimentisati, međutim kako je i sam rekao eksperiment sa cigaretama se brzo završio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najnovije vijesti