Jedva mu zaustavili krvarenje, a onda morao na doping test: "Kada sam vidio ko je u toj sobi..."

Kroos što prije želi zaboraviti El Clasico

Jedva mu zaustavili krvarenje, a onda morao na doping test: "Kada sam vidio ko je u toj sobi..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u nedjelju su doživjeli težak poraz na svom terenu protiv Barcelone (0:4).

Barcelona je odigrala jednu od najboljih utakmica ove sezone i uspjela je da ponizi kraljevski klub na Santiago Bernabeu sa 4:0, a takav rezultat prije utakmice sigurno je malo ko mogao očekivati.

Real Madrid je bio oslabljen jer Karim Benzema nije igrao zbog povrede što se ispostavilo da je ogroman problem za ovaj tim.

Carlo Ancelotti je pokušao napraviti neke promjene u sastavu, te je eksperimentisao s formacijama, ali su one na kraju bile potpuni promašaj. Luka Modrić je igrao na poziciji "lažne devetke" i to je bio Ancelottijev kiks, a kasnije je pokušao igrati u formaciji 3-5-2 što je bilo još gore.

Na poluvremenu je italijanski stručnjak napravio dvostruku promjenu, te su u svlačionici ostali Toni Kroos i Dani Carvajal, a španski mediji objavili su da je Ancelotti bio itekako nezadovoljan njihovom igrom.

Međutim, nakon svega Kroos je odlučio da se oglasi i objasnio je da nije zbog povrede mogao da nastavi utakmicu iako je to htio.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Zadobio sam posjekotinu na potkoljenici i zbog toga sam morao da izađem iz igre već na poluvremenu. Rana je toliko krvarila da su je doktori morali ušivati", rekao je Kroos i nastavio.

"Kao da rezultat i ta povreda nisu bili dovoljni, nakon utakmice sam morao biti podvrgnut doping testu. Vinicius i ja smo otišli u prostoriju za testiranje, a tamo su već bili Gerard Pique i Jordi Alba. Izgubili smo tu utakmicu i jedva sam čekao da se testiranje završi i da izađemo odatle".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi