Ugledna Marca detaljima iz svlačionice Reala osramotila Luku Jovića

Bijeljinac koji je izabrao Srbiju

Ugledna Marca detaljima iz svlačionice Reala osramotila Luku Jovića

A. Čaušević

Poraz u El Clasicu je probudio alarme u medijima koji su tradicionalno naklonjeni Real Madridu, prije svih uglednoj Marci. 

Jedan od najpoznatijih sportskih magazina je danas objavio detalje i razlozima zbog kojih ne igraju Eden Hazard, Gareth Bale, Mariano i Luka Jović.

Za naše podneblje je svakako najinteresantniji dio o Joviću koji je rođen u Bijeljini, ali se odlučio da igra za reprezentaciju Srbije.

Marca navodi da su u Madridu više siti 24-godišnjeg napadača. Prvo se od njega umorio Zinedine Zidane, a zatim je razočarao i Carla Ancelottija svojim stavom.

Ugledni list je otkrio šta o njemu i misle saigrači koji su razočarani pristupom kakve ima ovaj Bijeljinac.

"Njegovi saigrači smataju da su njegove svakodnevne performanse daleko od idealnih kada je riječ o preuzimanju odgovnorosti za koje se treba boriti, pogotovo kada je ispred vas Karim Benzema", piše Marca.

Oglasi

"U svlačionici kažu da uopšte ne primjete kada dođe, a kad ode. Duh", navodi madridski list.

Dalje se navodi da je Jović u januaru 2021. godine tražio odlazak što je Zinedine Zidane odobrio. Vratio se u Eintracht Frankfurt, dobro je počeo, ali su njegove partije blijedile kako je sezona odmicala.

Tada je na 18 mečeva Bundeslige zabio četiri gola, više nego u dvije i pol godine u Realu koliko je član slavnog kluba iz španske prijestolnice.

Otkako se vratio u Madrid vrata za izlaz su mu otvorena, ali problem predstavlja što niti jedan klub ne pokazuje ozbiljan interes.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ancelotti je uspio isključiti Srbina zbog hladnog stava u svakodnevnom radu. Njegova lijenost ga je dovela do toga da Mariano dobije prednost ispred njega u El Clasicu", piše Marca.

Marca zaključuje da će Jovićeva prodaja biti prioritet. Iako još uvijek ne stižu ponude na Realovu adresu, klupsko rukovodstvo je ubijeđeno da će se uspjeti riješiti reprezentativca Srbije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovakav ce biti i Vlahovic.
1 7
Goran86
Jovic je dobar za mali klub poput Looserpoola tamo je Fermino majstor
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi