Gube 4:0 protiv najvećeg rivala, a on na terenu izvodi akrobacije

Opšteno ušli u El Clasico i to im se žestoko osvetilo

Gube 4:0 protiv najvećeg rivala, a on na terenu izvodi akrobacije

Endin Čaušević

Real Madrid je u nedjelju razočarao svoje navijače porazom u El Clasicu od Barcelone.

Barcelona je na Santiago Bernabeu ponizila kraljevski klub i uspjela je slaviti sa 4:0 i prekinuti lošu seriju što se tiče El Clasica.

Navijači Reala bili su itekako razočarani igrom svoje ekipe koja je izgledala užasno. Carlo Ancelotti je eksperimentisao sa formacijom za ovaj meč, a to se na kraju pokazalo kao potpuni promašaj.

No, ono što su navijači najviše zamjerili igračima kraljevskog kluba jeste činjenica da je bilo vidljivo da su opušteno ušli u ovaj meč jer nisu očekivali da je Barcelona toliko napredovala u igri od prethodnog El Clasica.

Nakon što je Barcelona počela da stvara prilike i zabija golove već je bilo kasno za povratak.

Činjenicu da su igrači Real Madrida olako shvatili ovaj El Clasico najbolje opravdava potez rezerviste Lucasa Vazqueza iz finiša utakmice. On je pokušao zabaviti publiku na tribinama atraktivnim potezom, ali se zbog toga našao na udaru kritika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navijačima Reala nije se to svidjelo i poručili su da je nedopustivo da se igrači tako ponašaju u trenutku kada na svom terenu protiv najvećeg rivala gube sa 4:0.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Pa može mu se izgube 0:4 i opet prvaci ;)
4 2
denimen9
Tehnika lvl 9000
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi