Toni Kroos prelomio i donio jednu od najtežih odluka u životu
Kroos će odluku saopštiti u februaru 2023. godine.

Poznato kada će je saopštiti

Toni Kroos prelomio i donio jednu od najtežih odluka u životu

E. Ganibegović

Njemački veznjak Toni Kroos je već dugi niz godina član Real Madrida i jedan od motora ove ekipe. Ugovor mu ističe na kraju sezone, a veliko je pitanje da li će ga produžiti.

Nakon što je Toni Kroos nekoliko puta javno govorio kako bi volio da završi karijeru u Real Madridu, to bi se moglo desiti na kraju ove sezone, pišu španski mediji. 

S tim se ne slaže predsjednik Real Madrida Florentino Perez, barem ne s ovim dijelom da se to desi na kraju ove sezone.

Tako bi predsjednik Kraljevskog kluba rado produžio ugovor s Nijemcem na još godinu dana, a ponuda je na stolu.

Prvobitno je odluku odgodio, no sada je Kroos prelomio, javljaju mediji na Pirinejima. Konkretan odgovor o svojoj budućnosti u Real Madridu dati će početkom naredne godine, tačnije u februaru, javlja Marca. 

Ostaje da se vidi kakvu će odluku na kraju donijeti Toni Kroos, da li će nastaviti u Real Madridu ili će se povući na kraju sezone, iako ima samo 32 godine.

Oglasi

Podsjetimo, Kroos se još prije godinu i po dana povukao iz reprezentacije Njemačke, a danas smo vidjeli jednu urnebesnu scenu.

Naime, jedna neupućena novinarka proglasila ga je razočarenjem Svjetskog prvenstva u Kataru, što je fudbaler iskoristio da se našali.

"Znao sam da će me neko okriviti", napisao je Kroos na Twitteru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S reprezentacijom je, dakle, davno završio, no mnogi se nadaju da neće i s klupskim fudbalom, jer definitivno ima još dosta toga da ponudi. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nestofino
Kr8ss je strašna 8-ca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi