Igrači Hajduka nakon nove sramote stali pred Torcidu, a zatim je vođa navijača krenuo da urla!
Foto: Ivo Cagalj /PIXSELL

Imao je jasnu poruku za igrače

Igrači Hajduka nakon nove sramote stali pred Torcidu, a zatim je vođa navijača krenuo da urla!

E. Oštraković

Fudbaleri Hajduka sinoć su na svom terenu u okviru 27. kola SuperSport HNL-a šokirali svoje navijače jer su poraženi od Lokomotive. Konačan rezultat bio je 2:1 u korist gostiju.

Oba gola za ekipu Lokomotive postigao je Robert Mudražija, a nije Hajduku išlo u prilog ni to što je od 24. minute imao igrača manje jer je Dino Mikanović isključen iz igre.

Livaja je nekoliko minuta prije drugog gola Lokomotive promašio penal, ali je u 96. minuti postigao utješni gol za svoju ekipu.

Bila je ovo jako loše odigrana utakmica od strane igrača Hajduka, te su se sada udaljili od titule koju posebno navijači toliko žele.

Na kraju utakmice igrači Hajduka morali su stati ispred Torcide, a u tom trenutku sa istočne tribine krenli su pjevati razne navijačke pjesme.

Oglasi

Iako se očekivalo da će se i iz Torcide pridružiti pjevanju, oni to nisu uradili, ali zato jesu pokazali koliko su ljuti na svoje igrače.

Torcida je prvo izviždala Istok zbog pjevanja, a kada su igrači stali pred njih svi su prvo šutili.

Osim toga nekoliko baklji je sa Sjevera doletjelo na atletsku stazu, a onda je se igračima Hajduka obratio vođa navijača Torcide.

Dok su igrači mirno stajali i slušali, vođa je uzeo megafon i urlao:

"Kako mislite uzeti titulu, kako? Ne igrate više uopšte, ne borite se".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Istočna tribina je pjevala za to vrijeme, a naravno igrači su šutjeli i bili mirni kao bubice.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi