Amer Gojak svjedočio nestvarnom porazu svog tima od Lazija
Foto - EPA

Primili dva gola u nadoknadi

Amer Gojak svjedočio nestvarnom porazu svog tima od Lazija

M. Šljivak

Lazio je u nestvarnom meču pobijedio na gostovanju Torino sa 4:3.

Nevjerovatnu utakmicu punu preokreta su odigrala ova dva tima, a Lazio je sa dva gola duboko u nadoknadi došao do tri boda.

Poveli su gosti sa 0:1 u 15. minuti preko Pereire, ali su domaći golovima Bremera i Belottija otišli na odmor vodstvom od 2:1.

Milinković-Savić u 49. minuti pogađa za 2:2, a ovaj rezultat se na semaforu zadržao do 87. minute kada Torino dolazi do gola za 3:2 preko Lukića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A onda ludilo u nadoknadi. Prvo je Ciro Immobile u 95. minuti sa penala pogodio za 3:3, a domaći su potom doživjeli istinski šok u 98. minuti meča. Caicedo je zabio za 3:4 i veliku pobjedu Lazija.

Amer Gojak je meč odgledao sa klupe.

Top Komentari

GuiliDamou
A bolje bi bilo da je igrao nego svjedocio, al eto... nadat se bolje u narednim utakmicama...
3 1
tbra
Pregrijat ce klupu brat
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi