Torino nakon preokreta savladao Romu, Džeko ušao s klupe, a Gojak ostao bez nastupa

Domaći slavili sa 3:1

Torino nakon preokreta savladao Romu, Džeko ušao s klupe, a Gojak ostao bez nastupa

E. Čaušević

Fudbaleri Rome poraženi su danas u gostima od Torina sa 3:1 u meču 31. kola italijanske Serije A.

Roma je danas još jednom razočarala svoje navijače utakmicom u Seriji A i sve su dalje od mjesta koje naredne sezone vodi u Evropsku ligu.

S druge strane za Torino je ovo itekako vrijedna pobjeda u borbi za opstanak, a posebno je slađa jer su uspjeli da savladaju Romu nakon preokreta.

Roma je odlično otvorila utakmicu i povela već u trećoj minuti kada je Pedro asistirao, a gol za 1:0 postigao je Borja Mayoral koji je danas dobio prednost ispred Edina Džeke.

Iako je Vučica skoro sat vremena imala prednost u ovoj utakmici na kraju su ostali bez bodova. Torino je poravnao na 1:1 u 57. minuti kada je gol postigao Sanabria.

Preokret Torinu donio je Simone Zaza golom u 72. minuti, a zanimljivo da je samo minut prije toga ušao na teren.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posao na ovom meču završio je Rincon u drugoj minuti sudijske nadoknade golom za konačnih 3:1. Bh. napadač Edin Džeko u igru je ušao u 75. minuti, dok s druge strane Amer Gojak nije dobio minutažu.

Roma je sedma na tabeli sa 54 boda, dok je Torino sada na 15. poziciji sa 30 bodova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Bas mi je drago da su ih satrali. Zao mi Dzeke a drago mi zbog Foncece sto su izgubili
13 2
Tz_Niko75
I onda ubacio Edina u 75. da spasava bar bod. Dzeko, idi odatle od tih gubitnika
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi