Torlak: Zvijezda je novi izazov za nas

Mladi član NK Travnik za SportSport.ba

Torlak: Zvijezda je novi izazov za nas

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika nakon 21. odigranog kola nalaze se na liderskoj poziciji Prve lige Federacije naše zemlje.

 Veziri su u prošlom kolu savladali Bosnu (2:0), a sjajnu partiju pružio je mladi Amer Torlak (18) koji se upisao i u listu strijelaca.

"Smatram da je moj tim odigrao kvalitetnu utakmicu protiv Bosne i da smo dokazali da možemo više, što dokazuje prvo mjesto na tabeli. Što se tiče moje igre, prije svega mi je drago što sam postigao pogodak, te sam za sada zadovoljan, mada uvijek može bolje i truditi ću se da i dalje napredujem", kazao je Torlak za SportSport.ba.

Već sutra u jednom od derbija 22. kola Veziri će u goste Zvijezdi iz Gradačca.

"Zvijezda je novi izazov za nas, te mislim da su solidan protvinik. Mi trenutno igramo veoma kvalitetno i nadam se pozitivnom rezultatu", jasan je mladi nogometaš.

U Travniku vlada prava mala nogometna euforija. Svi žele da njihov tim naredne godine ponovo igra u premijerligaškom društvu. Tu sjajnu atmosferu Torlak vidi kao još jedan plus za svoj tim.

"Na vrhunsku atmosferu koja vlada u klubu svakako gledam kao na pozitivan faktor koji će nam pomoći prvi povratku u Premijer ligu. Također mislim da moramo nastaviti sa intenzivnim treninzima kako bi to i rezultatski osigurali", jasan je bio mladi član NK Travnik Amer Torlak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Zvijezde i Travnika igra se sutra sa početkom u 16:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi