Torreira nijedan gol u karijeri nije emotivnije doživio i, nažalost, postoji 'dobar' razlog za to

Gol posvetio preminulom drugu

Torreira nijedan gol u karijeri nije emotivnije doživio i, nažalost, postoji 'dobar' razlog za to

Edmir Škorić

Arsenal je u četvrtak navečer na Emiratesu s 2:0 bio bolji od Napolija u četvrtfinalu Evropske lige.

U strijele se upisao i sjajni urugvajski veznjak Lucas Torreira, koji je u 25. minuti "slomio kuk" igraču Napolija, a na kraju uz dosta sreće savladao Mereta za sigurnih i konačnih 2:0 u korist Topnika.

Dvadesettrogodišnjak je gol posvetio nedavno preminulom prijatelju. Nakon gola je prema kamerama otišao s majicom na kojoj piše Sampdoria No34.

"Volim te i nedostaješ mi Rafita", pisalo je na majici.

Njegov prijatelj Rafita nedavno je preminuo u automobilskoj nesreći, zbog čega je Torreira jedva čekao da mu posveti pogodak. Inače, to mu je bio najbolji prijatelj u djetinjstvu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi