Torres: Ova utakmicu ću vječno pamtiti

Savladale ga emocije

Torres: Ova utakmicu ću vječno pamtiti

Fernando Torres je sa svojim Atletico Madridom izborio plasman u četvrtfinale Lige prvaka pobjedom na penale protiv Leverkusena.

Španski napadač je sinoć imao svoj debi u Ligi prvaka u dresu Atletica, kluba za koji navija od malena.

"Kada sam posljednji put bio na ovom stadionu na meču Lige prvaka, bio sam na tribinama. Imao sam jedanaest godina i bio sam u ulozi navijača", rekao je Torres i dodao:

"Sada sam sa svojim klubom za koji navijam od malih nogu proslavio prolaz u četvrtfinale, i to je nešto što ću vječno pamtiti. Tako je to u fudbalu, pored svega što date na terenu na kraju vam treba samo malo sreće. Mi smo je imali i idemo dalje".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Atletico je nakon poraza od 1:0 u Leverkusenu slavio istim rezultatom na svom terenu, a na kraju je plasman dalje osigurao boljim izvođenjem penala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.