TOŠK slavio u Visokom protiv Bosne

Pet pogodak i kvalitetan meč

TOŠK slavio u Visokom protiv Bosne

Samir Mlaćo

Nogometaši TOŠK-a iz Tešnja slavili su danas u Visokom protiv Bosne rezultatom 3:2.

TOŠK je meč počeo u sastavu: Strika, Hrvat, Zukić, Papaz, Navrboc, Hodžić, Radulović, Kurdić, Kalesić, Oglečevac i Beširović.

Bosna je povela preko Beširovića, a na 2:0 povisio je Oglečevac. Bosna se nije predavala te je do kraja prvog poluvremena uspjela postići dva pogotka i na pauzu se oišlo pri rezultatu 2:2. Strijelci su bili Murga i Gačanin.

Pobjedu TOŠK-u donio je Kadušić. Treba istaći da su na ovom meču odigrana dva poluvremena po 60 minuta.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

TOŠK će u drugom dijelu sezone voditi borbu za opstanak u ligi, s obzirom da se nakon 15. kola nalazi na 14. mjestu sa 13 osvojenih bodova, dok je Bosna četvrtoplasirana sa 28.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi