Federalni prvoligaš doveo zanimljivo pojačanje

Cisse pojačao napad tima iz Tešnja

Federalni prvoligaš doveo zanimljivo pojačanje

H. Zilić

Uskoro nas očekuje proljetni dio sezone u bh. fudbalu. Mnogi klubovi pripreme privode kraju, a neke ekipe lagano slažu i posljednje kockice u igračkom rosteru.

Dosta je aktivno bilo i u Tešnju gdje se TOŠK sprema za nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH.

Federalni prvoligaš danas je ozvaničio još jedan zimski transfer.

TOŠK je pojačao napad, a novo ime je Aboubacar Cisse 21-godišnji napadač iz Obale Slonovače koji ima i ameriko državljanstvo.

Tešanjski klub je pomenuti posao ozvaničio na svojim zvaničnim stranicama.

"Aboubacar Cisse novi je igrač NK TOŠK-a!

Oglasi

Cisse ima 21 godinu i može da igra više pozicija u napadu. U dosadašnjoj karijeri je nastupa za FC Merani (Gruzija), Real Farma Odessa (Ukrajina), AS Bormes-les-Mimosas (Francuska), AFC Croydon Athletic (Engleska) i FK Famos iz Hrasnice", stoji u saopštenju NK TOŠK.

Tim iz Tešnja je jesenji dio sezone u Prvoj ligi FBiH završio na 12. poziciji sa 17 osvojenih bodova, što je daleko od onoga što su oečkivali na startu sezone.

[facebook]https://www.facebook.com/photo/?fbid=568050315348526&set=a.554828363337388[/facebook]

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U prvom kolu nastavka prvenstva TOŠK će 4. marta u goste ekipi Goražda to će biti susret 16. kola, nakon toga u 17. kolu idu u goste Rudar iz Kaknja.

Prvi domaći susret u drugom dijelu sezone TOŠK igra 19. marta kada će u 18. kolu dočekati Bratstvo iz Gračanice.

Promo

Top Komentari

Karanfil
Počne ko Sise završi ko *****.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi