Pomalo nerealne slike iz BiH: Da li je moguće da će se na ovom terenu igrati fudbalska utakmica?

Zdravlje fudbalera na prvom mjestu

Pomalo nerealne slike iz BiH: Da li je moguće da će se na ovom terenu igrati fudbalska utakmica?

Haris Zilić

U Bosni i Hercegovine ne može više ništa da nas iznenadi kada je u pitanju fudbal.

Od 15 sati i 30 minute susret osmog kola Prve lige FBiH u Tešnju će odigrati TOŠK i Jedinstvo, ali pitanje kako će fudbaleri uopšte igrati?

Naime, teren stadiona u Tešnju je u užasnom stanju, trave nema na većini terena, vidi se zemlja, dosta rupa, neravnina i stvarno je nevjerovatno da će se jedna prvenstvena utakmica igrati na ovom terenu.

Fotografije smo dobili iz Tešnja sa lica mjesta pa prosudite o kakvom se terenu radi.

Opis nije dostupan.

Nije prvi put u našoj zemlji da se utakmice niželigaškog fudbala igraju po lošim terenima, ali ovo danas u Tešnju je i za rubrike "vjerovali ili ne".

TOŠK u ovaj susret ulazi sa devete pozicije i deset osvojenih bodova, dok je Jedinstvo fenejraš sa jednim osvojenim bodom.

O ambicijama i rezultatskom imperativu danas je teško govoriti, TOŠK je naravno favorit na papiru, ali najbitnije od svega je da fudbaleri bez povreda okončaju meč na ovom nevjerovatnom travnjaku, ako se i može nazvati travnjakom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dosta će biti polemike u narednim danima oko samog travnjaka na stadionu TOŠK-a.

Poznato je da su Tešanj nedavno pogodile i poplave, stadion je bio po vodom, ali čini se od tada pa do danas da na stadionu nije ništa urađeno, barem tako mislimo gledajući fotorgrafije.

Top Komentari

elvir_86
A šta očekujete ? Da teren bude kao na NouCampu ??
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi