Tosun: Volio bih da nisam ni dao taj gol, da smo izgubili 5:0...

Šokiran zbog povrede Gomesa

Tosun: Volio bih da nisam ni dao taj gol, da smo izgubili 5:0...

E. Škorić

Susret Evertona i Tottenhama (1:1) na Goodisonu obilježila je stravična pivreda Andre Gomesa.

Son je sapleo s leđa Gomesa, koji se potom sudario s Aurierom i zatim doživio stravičan prelom noge.

Son je isključen, ali je bio u potpunom šoku, nije mogao da se smiri i svi na stadionu nisu mogli da vjeruju šta se desilo Portugalcu.

"Pobjeđujete, remizirate i gubite, ali sve to nije važno kada se nešto ovako dogodi. Volio bih da nisam postigao gol, volio bih da smo izgubili 5:0, a da se to nije dogodilo. Znam da ćeš se vratiti jačiu brate i bit ćemo uz tebe", napisao je Cenk Tosun na Instagramu.

Tosun je duboko u nadoknadi postigao gol za 1:1, ali ni njemu, a ni bilo kojem drugom igraču i navijaču Evertona to sada nije toliko ni važno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi