Tottenham bez pobjede na St. Mary'su

Spursima samo bod protiv Southamptona

Tottenham bez pobjede na St. Mary'su

Pretposljednju utakmicu 24. kola engleske Premier lige odigrali su večeras Southampton i Tottenham, koji su podijelili bodove (1:1).

Meč je loše počeo za goste iz Londona koji su bili u ulozi favorita, jer je u 15. minuti Sanchez zatresao vlastitu mrežu za vodstvo Southamptona od 1:0.

Samo tri minute kasnije, Tottenham je poravnao preko Harryja Kanea koji je glavom pogodio za 1:1. Za fantastičnog napadača Spursa je to bio 99. gol u Premier ligi.

U nastavku utakmice su obje ekipe imale nekoliko prilika za pobjedu, Tottenham nešto više, ali rezultat se nije mijenjao pa je susret okončan remijem.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je ostao na petom mjestu na tabeli sa 45 bodova i napravio je korak unazad u borbi za Ligu prvaka, dok je Southampton i dalje u zoni ispadanja na 18. mjestu sa 22 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije