Lloris nakon poraza od Dinama: Sramota!

Englezi završili svoj nastup u Evropskoj ligi

Lloris nakon poraza od Dinama: Sramota!

S. Mlaćo

Dinamo je sinoć u Zagrebu napravio pravo čudo i prošao dalje protiv engleskog Tottenhama, iako su gosti u Hrvatsku stigli sa prednošću 2:0.

Dinamo je odigrao sjajan meč, a briljirao je Mislav Oršić koji je upisao hat-trick.

U redovima Tottenhama razočarenje. Jose Mourinho je nakon meča ušao u svlačionicu Dinama i čestitao Modrima, a čuvar mreže Hugo lloris nije krio razočarenje.

"I više smo nego razočarani. Jednostavno, ovo je sramota. Nadam se da se svi u svlačionici osjećaju odgovornima za ovu sramotu. Šta mogu više reći. Svi smo odgovorni, okus ovoga što se desio je bolan", kazao je kapiten Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dodao je da je evropski nogomet kvalitetan i da bez poštovanja prema rivalu, stiže kazna, što se upravo desilo njegovom timu. 

Top Komentari

struja
Arogancija porazena.Bravo Dinamo!
4 0
user1581831304
Dinamo je najjaci
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi