Tottenham ili Ajax, za koga navija Prosinečki?

Polufinale Lige prvaka

Tottenham ili Ajax, za koga navija Prosinečki?

Edmir Škorić

Od 21 sat igra se prvo polufinale Lige prvaka između Tottenhama i Ajaxa.

Meč u Londonu svakako je zanimljiv i neizvjestan i teško je predvidjeti ko bi mogao da se nađe u velikom finalu, a ko god to bude - bit će zasluženo.

I selektor BiH Robert Prosinečki dao je svoje viđenje večerašnjeg duela.

"Teško mi je da procijenim ko je favorit u duelu Tottenhema i Ajaxa. Vidim kako mnogi ulogu favorita daju Ajaxu, oni su to zaslužili izbacivši Real Madrid i Juventus, no meni se jako sviđa ovaj Tottenhem. Igraju brzo i atraktivno, baš djeluju moćno. Opet, s druge strane je Dušan Tadić, koji me je oduševio. On i čitav niz sjajnih klinaca", kaže Robert Prosinečki.

Ipak, smatra da neko od ovih neće biti prvak Evrope...

"Ma svaka čast i Tottenhamu i Ajaxu, napravili su velike stvari ove sezone, ali ne vidim kako neko od njih može do titule prvaka Evrope. Jednostavno, Barcelona i Liverpool su prekvalitetni, ko od njih ode u finale, taj će još jednom pokoriti Evropu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

teddy sheringham
Tako je Žuti. Barcelona ili Liverpool.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi